Tutustu koulutuksen tulevaisuuteen: Ilmoittaudu 8. luokan kotikoulun verkko-ohjelmaan tänään!Tutustu koulutuksen tulevaisuuteen: Ilmoittaudu 8. luokan kotikoulun verkko-ohjelmaan tänään!

Ennennäkemättömät ajat, joita maailma elää, ovat aiheuttaneet merkittävän muutoksen siinä, miten koulutusta annetaan. Digitaalinen koulutus on ollut tie eteenpäin, ja Grade 8 Home School Online -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan laadukasta opetussisältöä maailmanlaajuiselle oppilaskunnalle näissä ainutlaatuisissa olosuhteissa. Verkko-ohjelmamme toimii innovatiivisena alustana, jonka avulla oppilaat voivat jatkaa oppimistaan oman kotinsa turvallisuudesta ja mukavuudesta käsin.

Verkko-opiskelun edut 8. luokan oppilaille

Koska 8. luokan kotikoulun verkko-ohjelma on täysin virtuaalinen, se tarjoaa oppilaille runsaasti joustavuutta kätevään verkko-opiskeluun. Koska koulumatkoja ei tarvita, tämä poistaa osan perinteisen koulunkäynnin stressitekijöistä ja antaa vanhemmille mielenrauhan siitä, että heidän teini-ikäisensä oppii turvallisessa ja varmassa ympäristössä. Lisäksi verkkoalustamme antaa opettajille mahdollisuuden luoda mukaansatempaavia oppimistehtäviä, jotka on räätälöity yksittäisen oppilaan tarpeiden mukaan.

Ohjelmamme kannustaa myös yhteistyöhön verkkokeskustelupalstojen, ryhmätöiden ja vertaisarvioitujen tehtävien avulla. Tämä antaa opiskelijoille todellisia viestintätaitoja, jotka valmistavat heitä menestymään tulevissa opinnoissaan. Verkkoalustan avulla opiskelijat voivat myös hallita oppimistaan luomalla omat oppimissuunnitelmansa ja aikataulunsa, jotka sopivat heille.

8. luokan kotikoulun verkko-ohjelma

Verkko-ohjelmamme koostuu useista interaktiivisista resursseista, jotka on luotu erityisesti 8. luokan oppilaita varten. Niihin kuuluu animaatiovideoita, interaktiivisia tietokilpailuja ja laaja valikoima offline-toimintoja, jotka on kehitetty auttamaan oppilaiden oppiaineen tuntemuksen kartuttamisessa.

Tarjoamme mukaansatempaavia verkkotunteja, jotka on suunniteltu pitämään oppilaat sitoutuneina. Ohjelmamme avulla 8. luokan oppilaat voivat osallistua luonnontieteellisiin kokeisiin, tehdä virtuaalisia retkiä historiallisiin kohteisiin, tutkia virtuaalisia taidegallerioita ja kehittää ymmärrystä globaaleista aiheista. Lisäksi oppilaat tutustuvat toimintoihin, kuten 3D-mallien luomiseen, koodaamiseen ja pelipohjaiseen oppimiseen.

Opettajamme ovat erittäin kokeneita ja hyvin valmistautuneita auttamaan oppilaita oppiaineensa osaamisessa. Säännöllisillä ohjaustuokioilla, kurssitöistä annettavalla palautteella ja kunkin oppilaan oppimispolun ohjauksella opettajamme auttavat varmistamaan, että jokainen oppilas saavuttaa täyden potentiaalinsa.

Ilmoittautuminen 8. luokan kotikoulun verkko-ohjelmaan

Grade 8 Home School Online -ohjelmaan voivat ilmoittautua opiskelijat kaikkialta maailmasta, ja se sopii sekä englantia äidinkielenään puhuville että englantia äidinkielenään puhumattomille oppijoille. Ilmoittautuakseen ohjelmaan vanhempien on rekisteröidyttävä maksuttomalle tilille ja valittava lapsensa tarpeisiin sopiva ilmoittautumispaketti. Kaikki kurssimateriaalit ovat saatavilla helppokäyttöisen verkkoportaalimme kautta, ja ne voidaan suorittaa oppilaan omaan tahtiin.

Pyrimme varmistamaan, että kaikilla opiskelijoillamme on myönteinen oppimiskokemus, ja asiakaspalvelutiimimme on tavoitettavissa ympäri vuorokauden vastataksemme kaikkiin kysymyksiin tai huolenaiheisiin. Pyrimme tekemään Grade 8 Home School Online -ohjelmasta mahdollisimman helposti lähestyttävän ja olemme ylpeitä sitoutumisestamme digitaalisen oppimisen innovointiin.

Liittymällä Grade 8 Home School Online -ohjelmaan avaat oven uuteen tapaan oppia ja otat ensimmäisen askeleen kohti tulevaisuuden koulutuksen löytämistä. Vuorovaikutteisten aktiviteettien, mukaansatempaavien verkkotuntien ja omistautuneiden opettajien ansiosta Grade 8 Home School Online -ohjelma on täydellinen valinta niille, jotka haluavat päästä opinnoissaan eteenpäin. Joten mitä sinä odotat? Ilmoittaudu jo tänään ja aloita oppiminen!