Tutustu koulutuksen tulevaisuuteen: Ilmoittaudu uuteen kotikoulun K-12-ohjelmaan tänään!Tutustu koulutuksen tulevaisuuteen: Ilmoittaudu uuteen kotikoulun K-12-ohjelmaan tänään!

Nykypäivän kilpailullisessa maailmassa vanhemmat etsivät tapoja antaa lapsilleen paras mahdollinen koulutus. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista on kotiopetus. Kotikoulu tarjoaa yksilöllisen oppimiskokemuksen, jota ei löydy perinteisistä luokkahuoneista. Tähän voi sisältyä räätälöityjä opetussuunnitelmia, räätälöityjä tukiopetuskertoja ja jopa käytännönläheisempi, vuorovaikutteisempi lähestymistapa oppimiseen. Siksi siitä on tullut niin suosittua vuosien varrella.

Kuvittele nyt, että ottaisit saman räätälöidyn lähestymistavan kotiopetukseen ja lisäisit siihen verkko-opiskelun mukavuuden. Juuri tätä uusi kotikouluohjelmamme K-12 pyrkii tarjoamaan. Tämän innovatiivisen ohjelman avulla voit auttaa muokkaamaan lapsesi koulutusta ja antaa hänelle samalla työkalut ja resurssit menestyä 2000-luvulla.

Kotikoulun edut

Kotikouluopetuksella on monia etuja perinteiseen luokkahuoneopetukseen verrattuna. Ehkä suurin etu on joustavuus, jota se tarjoaa sekä vanhemmille että oppilaille. Kotiopetuksessa vanhemmat voivat itse päättää opetussuunnitelmasta ja jopa tahdista, jolla heidän lapsensa oppivat. Näin vanhemmat voivat räätälöidä opetuksen lapsensa erityistarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaiseksi sekä ottaa käyttöön aiheita, jotka eivät välttämättä kuulu tavallisen koulun opetussuunnitelmaan, kuten sosiaalinen kanssakäyminen tai vieraat kielet.

Samalla kotiopetus antaa oppilaille enemmän valtaa oppimiseensa. He voivat oppia omaan tahtiinsa ja räätälöidä opintonsa omien vahvuuksiensa ja heikkouksiensa mukaan. Näin he voivat keskittyä niihin aloihin, joista he ovat innostuneimpia, mikä ei useinkaan ole mahdollista perinteisissä luokkahuoneissa.

Esittelyssä kotikoulumme K-12-ohjelma verkossa.

Uusi Home School Online K-12 -ohjelmamme hyödyntää kotiopetuksen etuja ja tuo sen digitaaliselle aikakaudelle. Tämän ohjelman avulla voit hallita oppilaasi opetussuunnitelmaa mistä tahansa. Lapsesi pääsee oppitunteihin ja materiaaleihin käsiksi milloin tahansa, mikä mahdollistaa joustavan aikataulutuksen ja kätevän oppimisen.

Ohjelmaan sisältyy myös kaikki tuki ja resurssit, joita tarvitset oppilaasi menestyksen varmistamiseksi. Sertifioitujen opettajien tiimimme antaa henkilökohtaista opetusta ja palautetta tehtävistä ja kokeista. Lisäksi omistautuneet opinto-ohjaajamme ovat käytettävissä antamaan neuvoja ja ohjeita sekä akateemista ja sosiaalista tukea.

Ohjelmamme aloittaminen

Kun ilmoittaudut kotikoulun verkko-ohjelmaamme K-12, sinun on ensin päätettävä, mitä opetussuunnitelmaa lapsesi noudattaa. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja, mukaan lukien edistyneempiä sijoituskursseja, collegeen valmistavia ohjelmia ja jopa erikoistuneita kieli- tai taideohjelmia. Kun olet valinnut opetussuunnitelman, mukautamme oppitunnit yhdessä kanssasi oppilaasi yksilöllisiin tarpeisiin.

Tämän jälkeen voit seurata lapsesi edistymistä ja tarkastella hänen arvosanojaan verkossa. Varmistamme, että oppilaallasi on käytettävissään kaikki materiaalit ja apu, joita hän tarvitsee menestyäkseen opinnoissaan. Voit myös milloin tahansa olla suoraan yhteydessä opettajiin ja ohjaajiin, jos tarvitset apua tai neuvoja.

Koulutuksen tulevaisuus

Kotikoulun K-12-verkko-ohjelmassamme uskomme, että jokainen oppilas ansaitsee laadukkaan koulutuksen. Siksi ohjelmassamme yhdistyvät kotikoulun joustavuus ja verkko-opiskelun mukavuus. Ilmoittautumalla ohjelmaamme voit antaa lapsellesi valoisan tulevaisuuden ja auttaa häntä valmistautumaan menestykseen 2000-luvulla.

Älä siis odota, vaan löydä koulutuksen tulevaisuus ja ilmoittaudu kotikoulun K-12-verkko-ohjelmaamme jo tänään!