Tutustu parhaisiin ilmaisiin kotiopetusohjelmiin K-12-oppilaille tänään!Esittely

Internet on avannut vanhemmille ja opiskelijoille, jotka haluavat tutustua jatkokoulutusvaihtoehtoihin, monenlaisia mahdollisuuksia. Ilmaisen kotiopetuksen avulla vanhemmat ja opiskelijat voivat toteuttaa unelmiaan kotona tapahtuvasta oppimisesta. Nykyään on tarjolla monia ilmaisia verkkokotiopetusvaihtoehtoja K-12-luokkien oppilaille. Tässä artikkelissa käsitellään joitakin suosituimpia vaihtoehtoja.

Mitä on kotiopetus?

Kotikouluopetus on prosessi, jossa lapsia opetetaan kotona perinteisen kouluympäristön sijaan. Vanhemmat ja huoltajat voivat halutessaan opettaa lapsiaan erilaisilla menetelmillä, kuten tukiopetusjaksoilla, verkko-opetussuunnitelmilla, virtuaaliluokilla tai niiden yhdistelmillä. Joissakin osavaltioissa ja maissa voidaan vaatia, että oppilaita arvioidaan ja seurataan kotiopetuksen aikana. On tärkeää tuntea alueen lait ja asetukset ennen kotiopetusohjelmien aloittamista.

Kotikouluohjelmien edut

Kotikouluopetukseen liittyy useita etuja, jotka tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon oppilaille ja vanhemmille. Kotiopetus tarjoaa enemmän joustavuutta ja räätälöitävyyttä oppilaan koulutuskokemukseen. Vanhemmat voivat päättää, mitä aiheita he haluavat painottaa ja miten he parhaiten opettavat ne lapsilleen. Kotiopetuksessa ei myöskään tarvitse kuljettaa lapsia kouluun ja koulusta joka päivä, mikä vähentää kuljetuskustannuksia. Kotiopetus antaa lapsille mahdollisuuden oppia omaan tahtiinsa ja ilman häiriötekijöitä.

Vapaat online-kotikouluohjelmat

Nyt kun tiedät, mitä kotiopetus on, voit ymmärtää sitä paremmin.
Katsotaanpa joitakin K-12-oppilaille tarjolla olevia online-kotikouluohjelmia.

Khan Academy

Khan Academy on ilmainen verkko-ohjelma, joka tarjoaa videoluentoja, harjoituskokeita ja tietokilpailuja eri aiheista. Ohjelma on suunniteltu kaikentasoisille ja -ikäisille oppilaille ymmärtämään erilaisia käsitteitä, ja siinä keskitytään matematiikkaan, luonnontieteisiin ja tekniikkaan. Khan Academy tarjoaa henkilökohtaista tukea, jotta opiskelijat voivat oppia omaan tahtiinsa.

EdX EdX EdX tarjoaa satoja ilmaisia verkkokursseja monista eri aiheista. Kurssit sisältävät luettavaa, videoita ja tietokilpailuja, jotka auttavat opiskelijoita ymmärtämään materiaalia. EdX tarjoaa ilmaisia MOOC-kursseja, jotka ovat massiivisia avoimia verkkokursseja, joiden avulla opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa asiantuntijoiden kanssa ja saada tietoa alan uusimmista edistysaskelista ja tutkimuksista.

Brainfuse

Brainfuse tarjoaa laajan valikoiman verkkoresursseja ja -työkaluja, joiden avulla opiskelijat voivat parantaa taitojaan matematiikassa, luonnontieteissä, englannissa ja espanjassa. Ohjelmaan kuuluu reaaliaikaisia tutoreita, jotka ovat käytettävissä vastaamaan kysymyksiin ja tukemaan opiskelijoita. Brainfuse tarjoaa erilaisia aktiviteetteja, joiden avulla oppilaat voivat harjoitella eri käsitteitä.

MIT OpenCourseWare

MIT OpenCourseWare -alustan kautta kaikki MIT:n kurssit ovat saatavilla verkossa ilmaiseksi. Opiskelijat voivat käyttää luentomuistiinpanoja, kurssimateriaalia ja teknisiä raportteja tämän alustan kautta. Opiskelijat voivat myös käyttää verkkotyökaluja, kuten flash-kortteja ja simulaatioita.

Coursera

Coursera tarjoaa verkkokursseja maailman huippuyliopistoista. Alusta tarjoaa erilaisia kursseja esimerkiksi liiketalouden, tietotekniikan ja kielten aloilta. Opiskelijat pääsevät käsiksi opiskelumateriaaliin, tietokilpailuihin ja tehtäviin ymmärtääkseen materiaalia paremmin. Coursera tarjoaa myös todistuksia kurssien onnistuneesta suorittamisesta.Kotiopetus on nykyään yhä suositumpi valinta monille vanhemmille ja opiskelijoille. K-12-luokan oppilaille on tarjolla monia ilmaisia kotiopetusohjelmia verkossa, jotka auttavat heitä saavuttamaan koulutustavoitteensa. Khan Academy, EdX Brainfuse MIT OpenCourseware ja Coursera ovat joitakin niistä monista vaihtoehdoista, jotka ovat tarjolla niille, jotka haluavat hyötyä kotiopetusohjelmasta.