Löydä parhaat ilmaiset kotikouluohjelmat lapsesi koulutukseen!

Löydä parhaat ilmaiset verkkokouluohjelmat, jotka auttavat lastasi oppimaan!

Online-opetuksesta on tulossa suosittu vaihtoehto perinteiselle koulunkäynnille. Sen tarjoama joustavuus ja mukavuus on merkittävä vetovoimatekijä vanhemmille. Verkko-ohjelmien avulla lapset voivat oppia omaan tahtiinsa, haluamanaan ajankohtana. Voi olla vaikeaa valita lapselle paras vaihtoehto, kun vaihtoehtoja on niin paljon. Olemme koonneet tämän luettelon parhaista maksuttomista online-kotiopetusohjelmista, jotta voit tehdä valistuneen päätöksen.

Khan Academy

Khan Academy on yksi suosituimmista ja tunnetuimmista verkko-oppimisalustoista. Se tarjoaa yli 20 000 ilmaista oppituntia eri aiheista. Khan Academy tarjoaa laajan valikoiman aiheita matematiikasta ja luonnontieteistä talouteen ja historiaan. Se tekee jopa Amerikan vallankumouksen ja kertotaulut helposti lähestyttäviksi. Alusta tarjoaa käyttäjille harjoitustehtäviä, tietokilpailuja ja muita interaktiivisia työkaluja Khan Academyn ystävällisten opettajien pilkkomien ja selostamien oppituntien lisäksi. Khan Academyllä on vanhemmille tarkoitettu kojelauta, jossa he voivat seurata lapsensa edistymistä ja saada päivityksiä tulevista tunneista.

Acellus Academy

Acellus Academy on hyvä vaihtoehto vanhemmille, jotka haluavat kattavan kotikouluohjelman verkossa. Alusta tarjoaa erilaisia kursseja, kuten matematiikkaa, kielitaitoa ja luonnontieteitä, yhteiskuntaoppia ja vieraita kieliä. Kurssit on suunniteltu niin, että oppilaat voivat opiskella omaan tahtiinsa ja tarvittaessa sertifioitujen opettajien tuella. Alusta tarjoaa muita hyödyllisiä työkaluja, kuten tehtävien seurannan, arvosanakirjan ja opiskelijoiden edistymisraportit.
Näin varmistetaan, että opiskelijat pysyvät aikataulussaan.

IXL Learning

IXL Learning on suosittu verkko-oppimisalusta, joka tarjoaa yli 10 000 interaktiivista oppituntia eri oppiaineista. Alusta on suunniteltu vastaamaan kaikenikäisten oppijoiden tarpeisiin päiväkodista 12. luokkaan. IXL Learning tarjoaa henkilökohtaisia oppimissuunnitelmia, jotka on räätälöity kunkin oppilaan yksilöllisiin tarpeisiin ja joiden avulla oppilas voi rakentaa osaamistaan luottavaisesti. Vanhemmat voivat myös käyttää yksityiskohtaista analytiikkaa, joka tunnistaa lapsensa vahvuudet ja heikkoudet.

Time4Learning

Time4Learning on kattava verkko-oppimisalusta, joka tarjoaa yli 5 000 oppituntia useista eri aiheista. Time4Learning tarjoaa jokaiselle jotakin matematiikasta ja luonnontieteistä taiteeseen ja yhteiskuntaoppiin. Time4Learningin interaktiiviset oppitunnit, edistymisen seuranta ja intuitiiviset työkalut tekevät virtuaalioppimisesta hauskaa ja helppoa. Sillä on myös palkitsemisohjelma, joka voi motivoida lapsia pysymään mukana oppitunneilla.

ABCmouse

ABCmouse on loistava resurssi nuoremmille oppijoille. Alusta tarjoaa pelejä, palapelejä ja interaktiivisia aktiviteetteja, jotka auttavat lapsia oppimaan lukemisen, matematiikan ja luonnontieteiden perusteet. ABCmouse tarjoaa oppituntiensa lisäksi opetusvideoita, tulosteita ja musiikkia.
Online-kotiopetus tarjoaa lapsille mahdollisuuden saada erinomaista opetusta ilman, että heidän tarvitsee poistua kodistaan. Lapsesi voi oppia tarvitsemansa akateemiset taidot oikean verkkokotiopetusohjelman avulla. Heillä on myös hauskaa ja he kehittävät arvokkaita taitoja. Nämä viisi online-kotikouluohjelmaa ovat vain muutamia hyviä vaihtoehtoja. Voit löytää lapsellesi parhaan ohjelman ottamalla huomioon hänen oppimistyylinsä ja kiinnostuksensa.