Tutustu parhaisiin kotiopetuksen verkko-ohjelmiin yläkoululaisille tänään!

Tutustu parhaimpiin kotikouluohjelmiin yläkoululaisille nyt!

Kotikoulun valitseminen lapsellesi yläasteella voi olla vaikea päätös. Miten voit valita parhaan verkko-ohjelman, kun niitä on niin paljon? Tämä artikkeli opastaa sinua valitsemaan parhaan kotiopetusohjelman lapsellesi.

Mitä etsiä verkko-ohjelmasta

Valittaessa verkko-ohjelmaa on tärkeää ottaa huomioon lapsesi erityistarpeet. Joissakin ohjelmissa keskitytään enemmän akateemiseen edistymiseen, kun taas toiset keskittyvät keskeisiin oppiaineisiin ja elämäntaitoihin. Eri ohjelmilla on erilaiset vaatimukset, kuten vähimmäisaikavelvoitteet ja ennakkoedellytykset. Jotkut ohjelmat tarjoavat myös lisäresursseja, kuten verkkofoorumeita tai multimediavälineitä.

Kustannukset ovat toinen tärkeä huomioon otettava tekijä. Jotkin ohjelmat ovat melko kalliita. Ohjelmissa voi kuitenkin olla alennuksia tai maksusuunnitelmia. Vertaile ohjelman hintaa sen ominaisuuksiin, jotta voit päättää, onko ohjelma sijoituksen arvoinen.

Punnitse vaihtoehdot

Kun olet rajannut kentän tarpeisiisi sopiviin ohjelmiin, on tärkeää tarkastella yksityiskohtia. Tutustu kunkin ohjelman opetussuunnitelmaan, tavoitteisiin ja odotuksiin. Varmista, että ohjelma vastaa koulutusfilosofiaasi. Tarkista, että ohjelma on akkreditoitu tai hyväksytty osavaltiossasi. Tutustu ohjelman käytänteisiin, jotka koskevat oppilaiden arvostelua ja arviointia. Kysy teknisestä tuesta ja resursseista.

Oikean sopivuuden löytäminen

On tärkeää löytää lapsellesi parhaiten sopiva verkko-ohjelma. Kysy hänen mielipiteitään eri ohjelmista. Kysy heiltä heidän tavoitteistaan. Ota huomioon heidän lea
ning tyyli ja mitä resursseja he tarvitsevat menestyäkseen. Etsi ohjelma, joka motivoi heitä ja pitää heidät kiinnostuneina oppimisesta.

Parhaat verkko-ohjelmat yläkoululaisille

Nyt kun tiedät, mitä etsiä, katsotaanpa joitakin parhaita verkkokotiopetusohjelmia yläkoululaisille.

1. Khan Academy: Khan Academy tarjoaa ilmaisen verkkoalustan matematiikan, luonnontieteiden ja historian oppimiseen. Oppitunnit räätälöidään kullekin oppilaalle, ja he voivat oppia omaan tahtiinsa. Se tarjoaa myös arviointeja .

2 ja edistymisen seurantaa. Odysseyware: Odysseyware tarjoaa kattavan kotiopetuksen verkko-opetussuunnitelman. Se sisältää keskeisiä oppiaineita ja valinnaisia aineita, kuten maailmankieliä, musiikkia, taidetta ja liikuntaa. Se tarjoaa korkeakouluhyvityksiä ja edistyneempiä kursseja .

3. Time4Learning Time4Learning tarjoaa verkko-opetussuunnitelmia, joita voi opiskella itseohjautuvasti kaikenikäisille oppilaille. Se sisältää matematiikkaa, englantia ja luonnontieteitä, yhteiskuntaoppia ja kielitaitoa sekä erilaisia valinnaisia aineita. Siinä on myös multimediatyökaluja ja interaktiivisia aktiviteetteja.

4. Acellus Academy Acellus Academy tarjoaa verkossa toimivan kotiopetusohjelman K-12-luokkien oppilaille. Se tarjoaa erilaisia kursseja, mukaan lukien pääaineita ja valinnaisia aineita sekä ura- ja teknologiakursseja. Se tarjoaa reaaliaikaista palautetta, arviointeja ja edistymisen seurantaa.

Hyvän online-kotikouluohjelman löytäminen yläkouluikäiselle lapsellesi voi tuntua mahdottomalta tehtävältä. Oikean tiedon ja tutkimuksen avulla voit valita lapsellesi parhaiten sopivan ohjelman. Löydät täydellisen ohjelman, jos pidät yllä olevat vinkit mielessäsi.