Tutustu parhaimpiin kotikouluohjelmiin Texasissa - ilmoittaudu tänään!Tutustu Teksasin parhaisiin kotikouluohjelmiin verkossa. Ilmoittaudu nyt!

Kotiopetusliike kasvaa tasaisesti, ja niin on tapahtunut jo yli 40 vuoden ajan. Lähes 3 prosenttia amerikkalaisista kouluikäisistä lapsista on nyt kotiopetuksessa. Teksasissa on useita laadukkaita online-kotikouluohjelmia, jotka antavat vanhemmille mahdollisuuden tarjota kattavaa ja tiukkaa opetusta lapsilleen mukavasti kotoa käsin. Nämä ovat parhaat verkko-ohjelmat Teksasin kotiopetukseen.

Texas Virtual Academy (TXVA):

Texas Virtual Academy at Hallsville (TXVA) on lukukausimaksuton julkinen verkkokoulu K-luokille K-12. Texas Education Agency (TEA) valvoo ohjelmaa, jossa noudatetaan samaa opetussuunnitelmaa kuin julkisissa kouluissa henkilökohtaisesti. TXVA tarjoaa oppilaille ja vanhemmille erilaisia koulutusresursseja, kuten live-opetusta ja digitaalisia oppikirjoja. Se tarjoaa myös monenlaista koulun ulkopuolista toimintaa, kuten kerhoja, taidetta, musiikkia ja liikuntaa. TXVA pyrkii tekemään oppimisesta vuorovaikutteista ja mukaansatempaavaa ja herättämään opiskelijoissa intohimon koulutusta kohtaan.

K12 International Academy:

K12 International Academy on akkreditoitu yksityinen verkkokoulu K-12-luokille. Opetussuunnitelma on suunniteltu vastaamaan Yhdysvaltojen ja muiden maiden akateemisia standardeja. Koulu tarjoaa kursseja muun muassa matematiikassa, luonnontieteissä, kirjallisuudessa ja maailmankielissä. K12 tarjoaa koulun ulkopuolista toimintaa, kuten kerhoja, urheilua ja yhteisöpalveluprojekteja. Vanhemmat voivat osallistua lastensa koulutukseen osallistumalla vanhempainiltoihin ja tarjoamalla ohjausta.
e ja tukea lapsensa koulutusmatkan aikana.

Veritas Academy:

Veritas Academy on yksityinen kristillinen koulu K-12-luokille, jossa yhdistyvät klassinen kristillinen opetus ja verkko-opiskelu. Koulu tarjoaa kursseja raamatunopista, historiasta ja matematiikasta sekä kielitaidosta, luonnontieteistä ja muusta. Veritas Academy tarjoaa oppilailleen koulun ulkopuolista toimintaa, kuten musiikkia, robotiikkaa ja yleisurheilua. Vanhemmat ovat mukana lastensa koulutuksessa, ja he tarjoavat hengellistä ohjausta ja tukea. Veritas Academy kannustaa vanhempia pyrkimään akateemiseen huippuosaamiseen ja korkeimpiin koulutusstandardeihin.

Ignitia Academy:

Ignitia Academy on akkreditoitu virtuaalinen yksityiskoulu K-12-luokille. Koulu perustettiin vuonna 2011, ja sitä ylläpitää Alpha Omega Publications. Ignitia tarjoaa kursseja keskeisissä oppiaineissa, kuten matematiikassa, lukemisessa ja englannissa, yhteiskuntaopissa ja luonnontieteissä. Koulu tarjoaa koulun ulkopuolista toimintaa, kuten shakkia ja taidetta. Ignitia Academyn kokeneet opettajat huomioivat jokaisen oppilaan yksilöllisesti auttaakseen häntä menestymään koulussa.

Total Choice Homeschool:

Total Choice Homeschool on verkko-opetusohjelma K-12-luokille. Koulu tarjoaa kursseja keskeisissä oppiaineissa, kuten matematiikassa, kielissä, luonnontieteissä, yhteiskuntaopissa ja muissa aineissa. Total Choice tarjoaa valinnaisia aineita, kuten tietotekniikkaa ja vieraita kieliä. Koulun kokeneet opettajat antavat ohjausta ja tukea samalla kun oppilaita kannustetaan tutkimaan kiinnostuksen kohteitaan ja kehittämään taitojaan. Total Choice Homeschool antaa vanhemmille mahdollisuuden räätälöidä lapsensa opetusta heidän tarpeidensa ja kiinnostuksen kohteidensa mukaan.
Kotikoulu voi olla loistava vaihtoehto vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen laadukasta opetusta tinkimättä joustavuudesta ja mukavuudesta. Teksasissa on monia laadukkaita online-kotikouluohjelmia, jotka voivat auttaa vanhempia täyttämään lastensa akateemiset, sosiaaliset ja emotionaaliset tarpeet. Nämä ovat Teksasin parhaat verkko-ohjelmat Total Choice Homeschoolista Texas Virtual Academyyn. Jos harkitset lastesi kotiopetusta Teksasissa, muista ilmoittautua jo tänään ja hyödyntää näitä loistavia ohjelmia.