Hallitse kotitarkastusten taito ilmaisella verkkokurssillamme - ilmoittaudu mukaan jo tänään!

Osallistu ilmaiselle verkkokurssillemme oppiaksesi kotitarkastuksen taidon!

Kotitarkastukset ovat tärkeä osa kiinteistökauppaprosessia sekä ostajille että myyjille. Tehokkaan kotitarkastuksen tekemisen oppiminen on ratkaisevan tärkeä taito, olitpa sitten vasta aloittava kotitarkastaja tai ammattilainen. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ilmaisen verkkokurssin Mastering Home Inspections, joka auttaa sinua kehittymään alan ammattilaiseksi.

Kotitarkastusten perusteiden ymmärtäminen

Kotitarkastusten hallitsemisen ensimmäinen askel on perusteiden ymmärtäminen. Kotitarkastus on pätevän tarkastajan tekemä silmämääräinen tutkimus talon kunnosta. Sen tarkoituksena on tunnistaa kaikki kodin järjestelmissä, osissa ja rakenteissa olevat viat tai puutteet sekä osoittaa mahdolliset turvallisuusriskit. Asuntotarkastuksia voidaan tehdä omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin tai monikerroksisiin asuntoihin.

Tarkastajat tarkastavat katon, sisä- ja ulkotilat, eristyksen ja ilmanvaihdon sekä sähkö-, lämmitys- ja jäähdytys-, putkisto- ja muut osat. Asunnon tarkastaminen vesivahinkojen, hyönteistuhojen ja korroosion varalta ovat osa tarkastusprosessia.

Tutustuminen tarkastukseen.
Tämän jälkeen sinun tulisi laatia raportti, joka kuvastaa tarkasti sitä, mitä olet oppinut.

Tietojen hankkiminen