Aloita palkitseva ura kotitarkastuksessa - ilmoittaudu uuteen kouluumme tänään!Aloita palkitseva työ kotitarkastuksessa
- Liity uuteen koulutukseemme nyt!

Kotitarkastus on maksullinen palvelu, joka auttaa mahdollisia ostajia ja myyjiä tekemään hyviä päätöksiä. Asuntotarkastajat tarkastavat koteja ennen rakentamista ja rakentamisen aikana sekä myynnin jälkeen. He käyttävät erikoistyökaluja ja -laitteita määrittääkseen talon turvallisuuden, rakenteellisen eheyden ja mahdolliset vaaratekijät. Sen jälkeen he raportoivat havainnoistaan. Asuntotarkastajan tehtävänä on antaa puolueeton arvio talon kunnosta ja varoittaa mahdollisia ostajia kaikista ongelmista tai huolenaiheista, joista heidän olisi oltava tietoisia.

Kotitarkastajien tarve kasvaa lähivuosina, kun yhä useammat ihmiset ymmärtävät, miten tärkeää on tehdä perusteellinen kotitarkastus ennen taloon sijoittamista. Asuntotarkastus on loistava valinta niille, jotka haluavat aloittaa uuden uran tai laajentaa taitojaan. Se edellyttää rakennustekniikan ja rakentamisen tuntemusta. Se tarjoaa myös joustavuutta ja kasvumahdollisuuksia.

Uudessa koulutuskoulussa tarjoamme kattavia kursseja niille, jotka haluavat sertifioiduksi kotitarkastajaksi. Kurssimme on suunniteltu niin, että opiskelijat saavat kattavan käsityksen kotitarkastuksesta ja taidoista, joita tarvitaan päteväksi kotitarkastajaksi. Käsittelemme muun muassa sellaisia aiheita kuin terveys- ja turvallisuusmääräykset ja rakennusmääräykset, rakennusmenetelmät ja -materiaalit, raportointitekniikat ja paljon muuta. Opiskelijat saavat myös käytännön harjoittelua erilaisilla erikoistyökaluilla ja -laitteilla, jotka auttavat heitä kehittämään itseluottamusta ja pätevyyttä, joita tarvitaan menestyksekkään kotitarkastuksen tekemiseen.

Kokonaisvaltaisen kotitalouskoulutuksen jälkeen
Opiskelijat saavat tiedot ja taidot, joita he tarvitsevat voidakseen hakea sertifiointia asuntojen tarkastajana. Sertifiointi edellyttää kokeen läpäisemistä ja tiettyjen, kullekin osavaltiolle ja paikalliselle lainkäyttöalueelle ominaisten kriteerien täyttämistä. Sertifioiduilla kotitarkastajilla on uskottavuutta ja asiantuntemusta työskennellä tällä alalla.

Opiskelijat voivat hankkia alalla työskentelyyn tarvittavat taidot ja tiedot suorittamalla kotitarkastuskurssimme. Kotitarkastajan tehtävänä on antaa tarkka ja perusteellinen raportti talon kunnosta. Asuntotarkastajat on koulutettu etsimään merkkejä vesivahingoista, rakenteellisista vioista, turvallisuusriskeistä, vanhentuneista johdoista ja tehottomasta energiankäytöstä. Asuntotarkastajien on myös tunnettava uusimmat rakennusmääräykset ja -määräykset ja tunnistettava asiat, jotka voivat vaikuttaa kodin myyntiin tai ostoon.

Kotitarkastuskoulumme tarjoaa kattavan yleiskatsauksen ja taidot, joita tarvitaan sertifioiduksi tarkastajaksi. Tarjoamme joustavan aikataulutuksen, käytännönläheistä opetusta ja yhteistyöhön perustuvan ympäristön, jossa korostetaan käytännönläheistä oppimista. Kurssejamme opettavat ammattimaisessa ympäristössä ammattilaiset, joilla on vuosikymmenten kokemus. He voivat tarjota näkemystä alasta.

Kirjoittautuminen kotitarkastuskouluumme voi olla loistava ensimmäinen askel kohti palkitsevaa uraa kotitarkastuksen alalla. Kurssimme antavat sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset menestyäksesi tällä alalla. Joustavan aikataulumme ja kattavan opetussuunnitelmamme ansiosta voit aloittaa kotitarkastusurasi heti.