Hallitse kotitarkastuksen taito verkkokurssillamme - ilmoittaudu mukaan jo tänään!Esittely

Kotitarkastusala kasvaa nopeasti, ja sertifioitujen kotitarkastajien tarve on kasvussa. Ilmoittautuminen verkkokurssillemme voi auttaa sinua oppimaan kotitarkastuksen taidon. Koulutuskurssimme on joustava, edullinen ja kattava. Voit oppia omaan tahtiisi.

Kotitarkastuskurssimme edut

Kotitarkastuksen verkkokurssimme tarjoaa useita etuja, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat tulla ammattitarkastajiksi. Katsotaanpa alla olevia keskeisiä etuja:

Hyvin kokeneet kotitarkastusopettajat: Kouluttajamme ovat erittäin päteviä ja kokeneita kotitarkastusalalla. He opastavat sinua tarkan kotitarkastuksen suorittamisessa.

Kattava kurssin sisältö: Käsittelemme kaikkia keskeisiä aiheita, jotka liittyvät kotitarkastuksen suorittamiseen, mukaan lukien rakennuksen rakennusstandardit, määräykset, turvallisuuskäytännöt ja paljon muuta.

Joustava oppimismuoto: Kurssimme sisältöön pääsee käsiksi millä tahansa laitteella, joten voit oppia missä ja milloin tahansa. Tarjoamme joustavia maksusuunnitelmia, jotta kurssimme on edullinen kaikille.

Vaihe vaiheelta etenevä lähestymistapa: Teemme oppimisesta nautinnollista askel askeleelta -lähestymistavallamme. Aloitat perusasioista ja etenet sitten monimutkaisempiin käsitteisiin sitä mukaa, kun etenet.

Käsi kädessä tapahtuva koulutus: Kouluttajamme antavat sinulle käytännön harjoittelua, jotta opit kurssin aikana oppimasi käsitteet. Sinut valmistetaan suorittamaan todellisia tarkastuksia.

Sertifiointikokeet: Annamme sinulle myös mahdollisuuden osallistua sertifiointikokeisiin kurssin päätyttyä. Kurssi on luokkahuone- ja verkko-opiskelun yhdistelmä.
Asuntotarkastuskurssimme on edullinen.

Kotitarkastuskurssimme kustannukset

Kotitarkastuskurssimme on edullinen. Ohjelma maksaa 499 dollaria, joka sisältää kaikki kurssimateriaalit, yksilöllisen opetuksen ja pääsyn ProctorU-sertifiointikokeisiin.

Tarjoamme alennuksia ryhmäilmoittautumisille tai suurhankinnoille. Harkitse näiden erikoistarjousten hyödyntämistä, jos sinulla on ystävä tai perheenjäsen, joka hyötyisi kurssistamme.

Jos haluat murtautua tuottoisalle kotitarkastusalalle, ilmoittautuminen verkkokurssillemme voi auttaa sinua hallitsemaan ammattitaidon. Kattava kurssimme kattaa keskeiset aiheet, ja kouluttajamme varmistavat, että olet valmis menestymään. Joustava oppimismuotomme, edullinen hinnoittelumme ja kurssin saavutettavuus tekevät kurssistamme kaikkien saatavilla olevan. Älä viivyttele - ilmoittaudu nyt ja aloita matkasi sertifioiduksi kotitarkastajaksi.