Aloita urasi kotitarkastajana verkkokoulussamme - ilmoittaudu mukaan jo tänään!Aloita urasi kotitarkastajana verkkokoulussamme - ilmoittaudu jo tänään!

Harkitsetko seuraavan askeleen ottamista ja ryhtymistä ammattimaiseksi kotitarkastajaksi? Verkkokoulumme on loistava paikka aloittaa. Kattavat kurssimme ja kokeneet kouluttajamme auttavat sinua kehittämään taitoja, joita tarvitset menestyväksi tarkastajaksi.

Mikä on kotitarkastaja?

Ennen kuin päätät, haluatko jatkaa uraa kotitarkastajana, on tärkeää tietää, mitä työ pitää sisällään. Kotitarkastajan tehtävänä on arvioida asuinkiinteistöjen kuntoa. Tarkastat rakennuksen sisä- ja ulkotilat ja tunnistat kaikki turvallisuuteen tai toimivuuteen vaikuttavat seikat.

Yleisiin tehtäviin kuuluu seinien, kattojen, lattioiden, ovien ja ikkunoiden kunnon ja toimivuuden tarkistaminen, sähköjärjestelmien, putkistojen ja laitteiden testaaminen sekä ilmanvaihdon arviointi. Annat yleiskuvan kiinteistön kunnosta ja annat suosituksia tarvittavista korjauksista tai parannuksista.

Kattavat kurssimme

Verkkokoulussa on useita kursseja, jotka on suunniteltu erityisesti aloitteleville kotitarkastajille. Kurssimme kattavat kotitarkastajien perusasiat sekä erikoistuneemmat aiheet, kuten energiatehokkuuden ja sääntöjen noudattamisen valvonnan. Tarjoamme myös sertifiointikokeita, jotka voit suorittaa osoittaaksesi tietosi ja osoittaaksesi työnantajille, että olet pätevä tehtävään.

Hyvin koulutetut kouluttajat

Menestyksemme verkkokouluna johtuu suurelta osin kouluttajiemme asiantuntemuksesta. Kouluttajamme ovat laajan kokemuksen omaavia kotitarkastajia, jotka antavat yksityiskohtaisen ja kattavan ymmärryksen
ammatista. He antavat sinulle myös arvokkaita neuvoja ja tekniikoita, jotka auttavat sinua rakentamaan itseluottamustasi ja antavat sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset menestyäksesi tällä alalla.

Joustavat aikatauluvaihtoehdot

Yksi verkkokoulumme erittäin edullinen puoli on aikataulun joustavuus. Kaikki verkkokurssimme ovat saatavilla, joten voit opiskella silloin, kun sinulle sopii. Tämä helpottaa täysipäiväisen uran, perheen ja muiden velvoitteiden yhteensovittamista samalla, kun opit kotitarkastajaksi valmistumiseen tarvittavat taidot. Ilmoittaudu tänään

Jos olet kiinnostunut tarkastajan urasta, verkkokoulumme on täydellinen paikka aloittaa. Kattavat kurssimme, erittäin pätevät opettajamme ja joustavat aikatauluvaihtoehdot auttavat sinua hankkimaan tiedot ja taidot, joita tarvitset menestyäksesi alallasi. Ilmoittaudu jo tänään ja aloita matkasi kohti menestyvää kotitarkastajan uraa!